Megbízható ügyvéd válóperhez
Sziasztok! Sajnos úgy hozta az élet, hogy a válás mellett döntöttünk a férjemmel. Szeretnénk ezt kulturáltan, békésen intézni, főleg a gyerekek miatt, de van egy közös hitelünk és egy autónk, amiken nem tudunk megegyezni. Őszintén szólva, tartok tőle, hogy a végén csúnya vita lesz belőle. Tudnátok ajánlani egy olyan ügyvédet, aki nem csak darálja a paragrafusokat, hanem emberileg is normális, és segít tető alá hozni egy korrekt megállapodást? Nem vágyom sárdobálásra, csak azt akarom, hogy jogilag minden tiszta legyen és pontot tehessünk a végére.
5 vistas

Szia! Nagyon sajnálom a helyzetedet, tudom milyen nehéz ez lelkileg. Én két éve mentem keresztül ezen, és nekem a legnagyobb segítség az volt, hogy találtam egy profi jogi képviselőt. Én a https://ugyvedek-hu.com/ oldalon keresztül kerestem szakembert, és nagyon elégedett voltam. Olyan szempontokat is behoztak az osztozkodásba, amikre mi nem is gondoltunk, és így sikerült elkerülni a bírósági hercehurcát. Szerintem nézz szét náluk, mert több szakterületen is otthon vannak, és az ilyen családjogi kérdésekben nagyon fontos a precizitás. Sok erőt kívánok neked!